Ekenäs IF
handboll ikon
innebandy ikon

Bästa Ekenäs IF medlem!

Vi har under 2014 skapat ett medlemsregister på webben för samtliga EIF-sektioner, detta register kommer att successivt kompletteras under kommande år.
Målsättningen är att vårt medlemsregister skall innehålla alla personer, som önskar vara medlem i vår anrika förening.
Vi har nu fakturerat samtliga, som nu är registrerade i registret. Vi beklagar att vår medlemsfaktura kom såhär sent på året till er, men i detta fall hoppas vi att ni har haft ett trevligt år som medlem i EIF, oavsett om ni är en aktiv medlem eller en supporter till EIF!
Om någon i Er familj också önskar vara medlem så kommer vi i början under år 2015 (senast 31 januari) skapa ett medlemsformulär här på vår hemsida där man själv kan registrera sig som medlem. Då kommer dessa personer att erhålla nästa års medlemsskapsfaktura vid faktureringstillfället på våren 2015.

God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

fotboll ikon
discgolf ikon