Ekenäs IF
handboll ikon
innebandy ikon

Konstituerande styrelsemöte

Ekenäs IF höll sitt konstituerande styrelsemöte 9 maj, alla andra styrelsemedlemmar fortsätter förutom vår mångåriga sekreterare Kurt Sjöblom. Kurre tog tag i sekreterarpennan 25:e januari 2008, de två första åren, som sekreterare, leddes vår förening av Jonte Gahnström. Därefter har undertecknad haft förmånen att njuta av Kurres penna och sakkunskap för att inte tala om Kurre som medmänniska.

kurt

Under hans tid har vi bland annat kämpat igenom en skattegranskning, som inte föranledde något annat än mycket arbete för alla berörda parter. Vårt föreningsarbete har gått vidare, så som sig bör för en stolt hundraåring, vi har värnat om vårt arv samtidigt som vi har blickat framåt. Vilket vi kommer att fortsätta med tillsammans med vår nya sekreterare Hans Wikberg.

Dennis Barman
ordförande