EIF - BK-46 Simon Sid show

EIF vann den första lokalderby matchen mot BK-46 med 2 -0.

EIF:arna hade för dagen åkt till Karis för att spela en efterlängtad match inför en mycket stor publik. Hela 1159 åskådare hade bänkat sig runt planen. Trots ihärdiga rop från BK hejarklacken var det EIF som kammade hem tre poäng. Mycket av spelet idag fördes av EIF:aren Simon Sid som tog väl för sig. Matchens första halvlek dominerades av EIF som tog en förtjänt 2 - 0 ledning innan pausvilan. Tyvärr kom ett helt annat lag in på planen i andra halvlek och den glada fotboll publiken fått se de föregående 45 minuterna var spårlöst försvunnen. Tyvärr stal dessutom domaren en hel del av matchen på grund av viftandet med det gula kortet. Hela sju kort delades ut under matchen, tyvärr merparten till EIF spelare. Ett av de tyngsta korten var två gula åt Garry Lewis som på grund av dessa kort inkasserade ett rött kort.

nyhet_2010_6_23Simon Sid, matchens lirare och en av målgörarna i en av de hårda duellerna (foto Patric Westerlund)