EIF/Aakdemi steg till oavgjort i seriepremiären

DIV3 knapp
    laglogo eif - laglogo fcespoo   3 - 3 (0 - 1)

text: Bubi Asplund

Ekenäslaget EIF/Akademi spelade oavgjort i säsongpremiären i herrarnas division 3-fotboll. Laget steg från ett underläge med tre mål i matchen som spelades på fredagskvällen mot Esboklubben FC Espoo/Akatemia.

Matchen som spelades på konstgräset i Karis slutade 3-3. I paus var ställningen 0-1. Då dryga tjugo minuter återstod att spela låg hemmalaget under med tre mål, men lyckades alltså knappa in försprånget. Ekenäslagets tränare Mike Keeney var nöjd med inställningen hos spelarna.

- Vi jobbade enträget och till slut gav det resultat. Jag är mycket nöjd över att pojkarna inte gav upp hoppet i något skede. Vi spelade med stort hjärta, sade Keeney efter matchen.

nyhet 20 4 2012

Hemmalaget dominerade

Han konstaterade att EIF/Akademi förde matchen och att gästerna egentligen inte hade så många målchanser som hemmalaget.
    - Vi hade faktiskt många lägen, men till slut började pojkarna träffa rätt.

Hemmalagets mål gjordes av Jimmy Pulkkinen, Jonathan Törnroos och James Pendrigh.

På tisdag möter EIF/Akademi AC Vantaa på bortaplan i Vanda.

EIF/Akademi: Ben Nybondas (85 min Christoffer Koschinski); Robert Lindqvist (v), James Pendrigh, Dennis Lindroos, Simon Thuren (50 min Johan Nilsson); Anton Brotkin, Max Arnkil, Robert Rehnström; Jimmy Pulkkinen (80 min Daniel Bäckroos), Jonathan Törnroos, Henri Hallgren (60 min Kristoffer Lindholm).

Text: Bubi Asplund