fotboll gronFotboll
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon

Damerna ångar på

September började på bästa sätt för EIF:s fotbollsdamer, då man på fredag kväll vann över LoPa med 7-0 på Centrumplan. Vädret var fint och åter igen var det roligt att se att det var många supportrar på plats.

- Det här var en skön seger. Under våromgången kom vårt enda poängtapp när vi kryssade mot LoPa, men nu tog vi revansch och var det klart bättre laget. Vi spelade vårt eget spel och hade kontroll över matchen från början till slut, säger EIF-damernas tränare Marco Werner.

EIF har lyckats bra med målskyttet under höstsäsongen - hittills har man fått in 27 bollar under de fem första matcherna. I LoPa-matchen nätade Ida Adamsson fyra gånger (en straff), medan Mimmi Björklund, Rebecka Mannström och Josefine Sundqvist alla stod för varsitt mål. EIF kom till många bra lägen och målen kunde ha varit ännu flera, men LoPas målvakt var deras bästa spelare och stod för flera fina räddningar.

- Flickorna stod igen för en bra och jämn insats. Vi höll bollen bra inom laget och lyckades komma runt på kanterna och den vägen skapa bra lägen genom fina djupledsbollar. Dessutom blir vi hela tiden starkare och modigare i närkamperna och bättre och bättre på att vinna förstabollar, så jag är nöjd med hur det såg ut idag, avslutar Werner.
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon