EIF:s damer förlorade mot PK K-U

tulospalvelu palloliitto yle logo matchrapport 28 6 2012
    VN fyrkantslogo orginal

EIF - PK K-U 2 - 3 (0 - 3)

Det var nära en osannolik upphämtning från 0-3 underläge men gästande PK-Keskiuusimaa höll ut och vann mot hemmalaget EIF i damernas division 2 på torsdag.

Efter en allt för seg första halvlek började EIF jaga ett 0-3 underläge efter pausen. Och efter många missade chanser dundrade hemmalagets Naomi Lillqvist in en riktig kanon och reducerade till 1-3. På stopptid fick EIF en straff som Samantha Monahan förvaltade som sig bör. 2-3.

nyheter eif pkku a nyheter eif pkku b nyheter eif pkku c nyheter eif pkku d nyheter eif pkku e

(foto PW)

Tyvärr räckte inte växlarna till för EIF och matchen slutade i förlust. PK-KU spelade stundvis mycket säkert och speciellt vänsterbacken Najvot Thind släppte ingen grönvit förbi. Läs mera...