EIF:s damer spelade oavgjort mod LoPa

matchrapport knapp 30 5 2012  LoPa  - EIF 1 - 1 (0 - 0)

yle logoLojolaget Lohjan Pallo och Ekenäs IF spelade oavgjort i fotbollsdamernas lokalderby på onsdagskvällen. Serienykomlingen LoPa tog därmed sin första poäng i årets division 2, zon A.

Matchen som spelades på Harjuplanen i Lojo slutade 1-1. Båda målen kom i andra halvleken. Hemmalagets Laura Pääkkönen gjorde matchens första mål i den 60:e spelminuten. Kvitteringen kom tolv minuter senare genom Naomi Lillqvist.

Ekenäs IF pressade hårt i slutet
    EIF:s lagledare Olavi Virranvuo var aningen besviken efter matchen.

- Vi hade nog mera av spelet, speciellt under den sista kvarten pressade vi bra, men bollen tycks inte riktigt studsa för oss nu, sade Virranvuo efter matchen.
    Han konstaterade emellertid att det oavgjorda resultatet kanske inte var helt orättvist. Ekenäs IF har för tillfället fyra seriepoäng och ligger på en sjunde plats i serietabellen.