fotboll gronFotboll
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon
header

FC Jazz på besök

EIF:s B17 pojkar får besök från Björneborg då FC Jazz idag tisdag den 16.5 kommer till Ekenäs. De skall spela en match som börjar kl. 19:00 och ingår i B17:s div. I zon A, en match som blev uppskjuten pga. snö.

FC Jazz öppnade serien med att hemma i Björneborg besegra KyIF från Kyrkslätt med 3-0 (3-0), sedan oavgjort mot TiPS 2-2 (2-1) och senast vann de mot TPS/2 med 4-0 (3-0). Därmed ligger dagens motståndare på fjärde plats i tabellen medans EIF är på nionde. Några av B17 spelarna var med på lördag och spelade med Akademin och nu borde laget också ha fått tillbaka några skadade spelare vilket är mycket välkommet.

- Visst vi har några borta, men är ganska säker på att alla lag har det. Brukar inte tänka så mycket på dem, utan fokuserar på dem jag har att tillgå och tycker att vi får ett riktigt bra lag på benen till denna match, sade huvudtränare Robert Wahlstedt.

Matchen spelas alltså på centrumplan i Ekenäs med start kl. 19:00 och som ni alla vet så är fotboll bäst på plats! Om ni ínte har möjlighet att komma till centrumplan kan ni följa med matchen i realtid via denna länk.
vecka1 fotisksola2017
vecka2 fotisksola2017
vecka1och2 fotisksola2017
ny juniorspelare
fotbollsskola2017
 
 
 
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon