Första förlusten för B17-juniorerna

Ekenäs IF:s B17-pojkar åkte på sin första förlust i Bollförbundets division 1, zon B, i Björneborg på söndagen (16.5.). Efter fyra raka segrar fick Ekenäsgrabbarna nu se sig besegrade av Musan Salama. Slutsiffrorna på planen i Musa skrevs 3-1 (2-1). Enligt EIF-tränaren Peter Haglund var det två dåliga lag som möttes.
    - Visst hade vi målchanser, bland annat hade ”Kicke” (Kristian Nordblad) ett skott i ribban genast i början av andra halvleken. Det skulle ha gett 2-2, så man vet ju inte hur det skulle ha gått sedan, spekulerade Haglund efter matchen.

juniorer_nyheter_16_05_2010

Ekenäslaget gick i ledning efter ungefär tjugo minuters spel. Robin Sid gav en hörna som Dennis Lindroos nickade i mål. I slutet av den första halvleken gjorde MuSa sedan två mål. Sitt tredje mål fick hemmalaget på en kontring på övertid, då EIF lyft upp sitt spel för att få en kvittering. Haglund konstaterade, att ingen i EIF spelade speciellt bra eller speciellt dåligt.
    -Det var genomgrått matchen igenom, jag skulle kalla det här en statistikförlust, sade tränaren och blickar redan framåt.
    - B17-pojkarna spelar sin nästa match mot FC Jazz-juniorit från Björneborg på hemmaplan. När och var matchen spelas är oklart, eftersom den enligt matchprogrammet skulle spelas på lördagen då det är Stafettkarneval på Alberga sportplan i Esbo. BA

EIF mot MuSa: Ben Nybondas; Joel Lahtivuori, Max Arnkil, Dennis Lindroos, Simon Haglund; Christoffer Lindholm, Robert Rehnström, Robin Sid, Robin Söderlund (60 min Daniel Bäckroos), Kristian Nordblad (50 min Jonathan Törnroos); Oscar Sundström (70 min Anton Karlsson).