fotboll gronB17
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon

Allvaret börjar för B17

Idag är dagen som många av EIF:s B17 pojkar väntat på ända seda det blev klart ifjol att de kommer att spela i div. I denna säsong. Grönvitt åker till Dickursby för att där ta sig an TiPS kl. 16:20.

Tränarna brukar ibland fundera hur de skall hinna med att få allt inkört innan säsongen, medans anhängarna tycker att det är för länge till seriestarten hela tiden. Båda är dock oftast överrens när det äntligen kör igång, att detta har vi gått och väntat på.

- Det är klart man väntat på att säsongen skall börja. Denna försäsong har varit lite avvikande eftersom B17 och Akademin tränat tillsammans och det har varit bra, sade huvudtränare Robert Wahlstedt.

Ifjol spelade det dåvarande B17-laget i div. II och målet var att ta steget upp till div. I, vilket laget lyckades med sent på hösten. Nu vill laget etablera sig och fokus ligger på spelarna.

- Vår målsättning är att spelarna skall utvecklas. Det kommer att bli en tuff säsong med många matcher för många killar. Igår lördag spelade några spelare 90 minuter med Akademin i div. III och idag har de följande match, sade Robert.

Läget i truppen är okej om vi ser till skadeläget. Robert Wahlstedt är nöjd med truppen som åker iväg idag för att fälla TiPS.

- Några skadade vilket säkert alla lag har men vi skall vara glada för de 17 st. spelare som kan vara med mot TiPS, sade Robert.

Truppen och öppningselvan kommer ni att hitta här senast 1 timme innan matchstart, vilket blir ca. 15:20. Detta är öppningsmatchen för båda lagen, men några matcher har redan spelats och dem hittar ni här tillsammans med tabellen.
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon