Fotbollssektionen

  CUP veckoslut för damerna och herrarna

  Damerna öppnar tävlingssäsongen med Cup match i Karis

  Damlaget möter LoPa (div. IV) på Karis konstgräsplan idag kl. 19:00. Man kom igång med säsongen aningen sent och har därför haft lite svårt att få spelare till matchen.

  Ännu har inte KSF- tjejerna som tränat med EIF bekräftat om de kommer att ta på sig det grönvita matchstället i sommar eller inte. Istället har man kallat in några som hade tänkt ta sig en paus, nämligen Jenni Virranvuo och Josefine Sundqvist. Därutöver har man fått med en gammal bekant i Anna Portin som befinner sig i trakterna och har meddelat att hon gärna skulle delta i EIF så länge hon finns vid dessa breddgrader. Sist men inte minst, men nog yngst, har man frågat Marco Werner om hjälp från hans flicklag -00/-01. Därifrån kommer åtminstone tre duktiga flickor att delta. Det är fråga om Emma Westerdahl (anfallare), Jenny Nyman (mittback) och Ida Westerlund (mittfält, anfall).

  Därtill deltar ju de egna som är i skick och inte har förhinder, de är följande: Jenni Möller, Sofia Kajander, Josefine Sjöblom, Fanny Kainulainen, Hanna Kultanen, Emilia Allén och Kyllike Soomets.

  En som gärna skulle ha deltagit var Essi Tolppala, men hon studerar i grannlandet Sverige för att lära sig språket. Som tidigare blivit känt så är Jenny Sundblom och Desiree Lindholm borta pga. att det nyligen varit med om operation.

  Herrarna inleder tävlingssäsongen i Kouvola

  På lördag morgon startar representationslaget mot Kouvola för att där möta div. IV laget Sudet/Reservi. Matchen ingår i Finska Cupens tredje omgång. Matchen börjar kl. 12:45 på Sami Hyypiä Areena som har en betydligt mindre spelytan än centrumplan (90m X 55m).

  Alla kommer inte att kunna delta i matchen, bl.a. Matias Astrada är på bröllopsresa till Mexico och kommer inte hem förrän nästa vecka. Nästa vecka kommer också Tiago Moura till Finland och Ekenäs. Calle Forsström har ännu inte kunnat delta i träningar, läget kommer att kollas igen nästa vecka. Osäkra är William Lindqvist pga. lindrig skada och Anton Brotkin som är sjuk för tillfället.

  Truppen som åker iväg är följande:

  01. Oscar Forsström
  12. Lucas Lönnqvist

  03. Sampsa Timoska
  07. Niklas Roiha
  09. Johan Estlander
  13. William Lindqvist (osäker)
  14. Anton Brotkin (osäker)
  16. Simon Eklund
  19. Dennis Lindroos
  24. Jimmy Pulkkinen
  31. Zacharias Ekström

  10. Lucas Mondino
  22. Daniel Haglund
  25. Ville Sevón
  27. Robert Lindqvist

  08. Benjamin Källman
  15. Fisnik Gerxhaliu
  33. Christoffer Lindholm

  Om det blir vinst för de grönvita i Kouvola väntar vinnaren av matchparet HyPS (div. III) - FC Futura (div. II). Den matchen kommer att spelas som bortamatch för EIF.
  rf träningstider 
  rf herrtrean
  rf damtrean 
  rf nylandsdistrikt b
  rf bollförbundet
  rf centrumplan
  rf futisforum
  rf lagledning
  rf föräldrar
  rf julkalender