Fotbollssektionen

  EIF damer och Simon Sid går skilda vägar

  Simon Sid kommer inte att fortsätta som damlagets tränare för säsongen 2020. Det blev klart under denna vecka. Vem som tar över damlaget är ännu oklart.

  – Vi står nu inför samma läge som förra året och försöker lösa tränarfrågan så snabbt som möjligt, men några förhastade beslut kommer vi inte att göra, säger EIF fotbollssektionens ordförande Simon Eklund.

  – Vi är mycket nöjda med det arbete som Simon gjort under den gångna säsongen. Han har tillsammans med laget gjort ett fint arbete genom att kämpa igenom en tung säsong med få spelare och mot tufft motstånd.

  Både föreningen och Simon hade viljan att fortsätta, men tyvärr kunde fotbollssektionens styrelse inte hitta en ekonomiskt fungerande lösning.

  För föreningens del handlar det främst om ekonomi och behov bland flera EIF-lag och därför sökes en resurstränare som kan täcka flera lags tränarbehov.

  Tills vi har hittat en ny tränare erbjuds damerna att träna tillsammans med våra B-flickjuniorer som under den gångna säsongen varit en viktig del av damlaget. Från föreningens sida riktar vi ett stort tack till Simon för säsongen 2019 och önskar lycka till.
  rf träningstider 
  rf herrtrean
  rf damtrean 
  rf nylandsdistrikt b
  rf bollförbundet
  rf centrumplan
  rf futisforum
  rf lagledning
  rf föräldrar
  rf julkalender