Fotbollssektionen

  EIF erbjuder personliga sittplatser på läktarna nästa år

  Inkommande säsong kommer publiken att sitta litet bekvämare på läktarna

  Peter Haglund, vad har ni hittat på nu igen?
  - Vi kom över ett parti på ca 500 stolar med ryggstöd för utomhusläktare vid en konkursauktion. Vi bjöd på dem och vann budgivningen. Så nu kommer vi att skruva fast dem på läktarna för att förbättra för publiken, igen!

  Var kommer ni att placera dem?
  Tvåhundra (200) kommer att fästas på huvudläktaren med tak. Det betyder att nedersta raden närmast plan och raden längst upp inte får stolar. Det betyder fyra rader med stolar för 200 personer. Sedan kommer vi att placera ut hundra (100) stolar på ladugårdsgatans läktare. Stolarna kommer att placeras på den mittersta sektionen på de två mellersta raderna.

  Något annat du vill berätta om stolarna?
  Vi inleder imorgon (måndag 19.12) försäljning av säsongskorten. Då kommer man även för 100 € extra kunna reservera en egen sittplats från en sittplatskarta. Denna sittplats är reserverad just för den personen som betalar för den hela säsongen under herr, dam och akademimatcherna som spelas på Ekenäs centrumplan. Det här betyder att du inte behöver komma en halv timme tidigare för att få just den platsen du vill ha utan din plats finns där reserverad just åt dig! Dessutom kommer man att kunna köpa säsongskort + sittplats till ett julerbjudande med en 10 % rabatt fram till 24.12.2016.
  rf träningstider 
  rf herrtrean
  rf damtrean 
  rf nylandsdistrikt b
  rf bollförbundet
  rf centrumplan
  rf futisforum
  rf lagledning
  rf föräldrar
  rf julkalender