Fotbollssektionen

  Fotbollsgalan belönade årets bästa seniorer

  Torsdagen den 5:e desember arrangerade EIF:fotbollssektion Fotbollsgalan 2013 i Seminarieskolans aula, den femte i ordningen och med en ny festsal som inramning. Fotbollsgalan är en fest för EIF-fotbollens seniorspelare, äldre juniorer, tränare, tejpare, lagledare, funktionärer, sponsorer och anhängare. Omkring 100 personer fanns på plats och avnjöt en delikat middag. Under kvällens lopp prisbelönades Ekenäs IF:s bästa seniorspelare och äldre juniorer.

  nyhet 2013 12 9a

  Fotbollsektionens ordförande Stefan Haglund inledde kvällen med att önska alla välkomna genom ett kort hälsningstal. I talet konstaterade Haglund att föreningen haft mycket fina framgångar under året i och med att herrlaget vann sin zon i divisoin 2 och kvalade till division 1. Även damernas tredje placering i sin division zon hör till lagets bästa genom tiderna.

  nyhet 2013 12 9b

  Efter middag och kaffe var det sedan dags för prisutdelningen, priserna delades ut av Peter Haglund tillsammans med representater från de olika junior och seniorlagen som deltog i Galan. Guldbollen till bästa damspelaren 2013 gick till Essi Tolppala, bästa herrspelaren Robin Sid och bästa junioren Dennis Westerdahl. Till årets tränare utsågs Jens Mattfolk.

  I samband med Fotbollsgalan belönades också vinnaren i företagens tipstävling 2013. Supporter gruppen Eklöven var även på plats och hade genom en intern röstning utsett Robin Sid till årets spelare.

  nyhet 2013 12 9c
  rf träningstider 
  rf herrtrean
  rf damtrean 
  rf nylandsdistrikt b
  rf bollförbundet
  rf centrumplan
  rf futisforum
  rf lagledning
  rf föräldrar
  rf julkalender