Fotbollssektionen

  Kickoff fest nu på lördag

  På lördag ordnar Eklöven återigen sin KickOff fest. Det är redan femte året som Eklöven sparkar igång säsongen med en fest för spelare och supportrar. År 2012 ordnades festen i Kungsen, 2013,2014 och 2015 har Eklöven ordnat den i Snåresalen. I år prövar vi att ordna festen på Santa Fé, för som vi alla vet så leder alla vägar till Santa Fé. Eklöven ordnar festen i samarbete med Oscar Holmström och Santa Fé i år.

  Kvällen kommer att börja med ett stående plockbord i liknande form som den mat som serverades på höstens Tackfest. Maten serveras mellan kl 19 och 22.

  Efter att vi ätit så kommer Eklöven att presentera spelartruppen 2016, tränare och andra viktiga personer runt laget. Några små frågor av spelarna och ledarna så att Ekenäsborna vet vem som springer in på Centrumplan när säsongen kör igång.

  Under vintern har EIF spelaren Simon Sid och Sambast jobbat en hel del med att få ihop en EIF låt som vi nu kommer att presentera för allmänheten. Låten kommer sedan i fortsättningen att spelas under hemmamatcherna på Centrumplan. Hoppeligen blir det en riktig klassiker som kommer att spelas under många, många år framöver. Förutom Simons och Sambasts EIF låt så kommer det att spelas 80-90tals musik vilket visade sig vara succé i höstas under Tackfesten.

  Festen är alltså nu inkommande lördag 9.4 på Santa Fé. Den börjar kl 19 och priset är endast 15 €. I priset ingår inträde till Santa Fé, mat (19-22) samt en hel del roligt program. Biljetter får man köpa från Santa Fé, EIF Café eller direkt av ett bekant Eklöv. Man kan även köpa biljett direkt vid dörren men vi skulle uppskatta om ni skulle köpa biljetten i förväg så har Oscar lättare att hålla koll på hur mycket mat det behövs.

  Festen ordnas av Eklöven i samarbete med Santa Fé. Genom att delta är du med och stöder Eklövens verksamhet så att vi även i fortsättningen kan ordna transport till bortamatcher för EIF supportrar.

  Ja då ses vi på lördag.. // Eklöven
  rf träningstider 
  rf herrtrean
  rf damtrean 
  rf nylandsdistrikt b
  rf bollförbundet
  rf centrumplan
  rf futisforum
  rf lagledning
  rf föräldrar
  rf julkalender