Fotbollssektionen

  Macron klär EIF

  Det har blivit klart att EIF kommer att spela i Macrons kläder de kommande tre åren. Både ordförande för EIF Peter Haglund och Macrons representant Henri Taimi är nöjda med avtalet.

  Macron är ett italienskt klädesmärke som klär många olika lag och idrottare i olika idrottsgrenar. Om det låter bekant så kanske det beror på att FF Jaro från Jakobstad använder samma märke. Macron och EIF har ingått ett avtal på tre år vilket betyder att Macron kommer att klä EIFs alla fotbollslag i tre år framåt.

  - Macron Finland är väldigt stolta över att vi har kunnat knyta ett långt samarbetsavtal med förening som gör ett fint juniorarbete och som har samma värderingar som vi; öppen, trovärdig, förnybar och ett bränd som jobbar hårt, sade Henri.

  - Det känns skönt att ha vågat prova på något nytt, vi tror att detta samarbete kommer att fungera bar, sade Peter.

  Macron har stora planer och ligger nu på delad första plats i Ettan vad gäller klädmärken, då EIF och FF Jaro använder deras kläder.

  - Vårt mål är att med en god servicenivå samt med en bra kvalité på kläder stadigt öka vår täckning i Finland så att vi är i en ledande position vad gäller idrottskläder vid år 2025 i Finland, sade Henri.

  Det är frågan om ett rätt så stort avtal då hela föreningens fotbollsfolk kommer att kläs i Macron.

  - Åtminstone med det att vi kommer att klä EIFs representation till juniorer samt alla fans med kvalitativa och snygga kläder och vid varje köp får föreningen bonus, med vilken de kan skaffa t.ex. bollar och andra dylika saker, sade Henri.

  - Macron gav den bästa offerten, där bland annat en Macron Store utrymme hör till och så en webshop för våra juniorer, sade Peter.

  Macron Store utrymmet som Peter nämnde är tänkt att finnas i samband med EIF Café och med det kommer EIF att kunna sälja Macron kläder åt privata mänskor och även andra föreningar. Macron Finland har en hemsida och sedan finns det också en internationell hemsida för Macron.

  Nyhet 2017 02 14bDe nya Nike Ordem bollarna ser ut så här.
  Nytt för i år vad gäller märken är de bollar som det kommer att användas i Ettan. Efter två år med Penalty kommer det nu att användas Nike bollar, Nike Ordem. De stora ligorna i England, Italien och Spanien använder Nikes Ordem bollar.
  rf träningstider 
  rf herrtrean
  rf damtrean 
  rf nylandsdistrikt b
  rf bollförbundet
  rf centrumplan
  rf futisforum
  rf lagledning
  rf föräldrar
  rf julkalender