Fotbollssektionen

  Pressinfo: Robin Sid klar för IFK Mariehamn

  Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

  IFK förlänger och förstärker

  Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, har precis avslutat årets upplaga av ligaspelet. Arbetet har inleds för att tidigt göra klart kommande års spelartrupp. Vid sidan av de 11 spelare som har kontrakt, eller där IFK kommer att utnyttja option till fortsatt kontrakt, över nästa säsong skall nu truppen kompletteras och diskussioner om kontraktsförlängningar skall ske med befintliga spelare på utgående kontrakt.

  Den första förstärkningen av spelartruppen i form av en ny spelare är nu klar. Ekenästalangen Robin Sid och IFK blev i dagarna överens om ett ettårskontrakt. Robin Sid är en mycket lovande mittfältare som under året var med och kvalade till division 1 där Ekenäs föll mot FC Jazz med totalt 4-2. Sid har figurerat i ungdomslandslagssammanhang sedan 2010.

  - Robin är en spelskicklig och lovande mittfältare. Vi har följt honom under årets säsong och vi tror att han är redo för ligaspel. Robin själv vill ta steget vidare och tycker att IFK är perfekt miljö för det, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson nyförvärvet
  rf träningstider 
  rf herrtrean
  rf damtrean 
  rf nylandsdistrikt b
  rf bollförbundet
  rf centrumplan
  rf futisforum
  rf lagledning
  rf föräldrar
  rf julkalender