Fotbollssektionen

EIF damer möter EPS

Imorgon (fredag 9.6) är det dags för EIF:s fotbollsdamer att spela våromgångens sista hemmamatch. För motståndet står EPS/N, som för tillfället ligger nästsist i tabellen.


- Vi har haft en bra säsong hittills och för tillfället ligger vi också högst upp i tabellen. Där vill vi vara kvar även när våromgångens två sista matcher är spelade, så det gäller att fortsätta vara fokuserade och koncentrera oss på vårt eget spel. Fortfarande vill jag att vi är rörliga, jobbar för varandra, låter bollen göra jobbet och vågar ge oss in i närkamperna, säger tränare Marco Werner.

- Laguppställningen till morgondagens match kommer att se lite annorlunda ut än i tidigare matcher, i och med att vi saknar en del spelare på grund av bl.a. sommarjobb och skriftskolläger. Detta betyder att spelare som tidigare inte spelat så mycket nu har chans att få mera speltid och visa framfötterna. I morgondagens match kommer även två spelare från KSF att ingå i den grönvita truppen.

Avspark kl. 19:00 på Centrumplan imorgon kväll - välkomna med och heja på de grönvita damerna som kämpar för att klara sig förlustfria genom våromgången!