Fotbollssektionen
kilcka här för att köpa  

  • Juniorer
  • Aktuellt
  • EIF fotbollsskola 2019 tränarteam

EIF fotbollsskola 2019 tränarteam

EIF presenterar stolt ledarna för årets fotbollsskola! I år har vi fäst extra uppmärksamhet på brett kunnande inom fotbollsverksamheten . Vi har fyra vuxna på plats och två av våra äldre juniorer fungerar som hjälptränare.

Damlagets ansvariga tränare Simon Sid är ansvarig för årets innehåll i fotbollsskolan. Simon har lång erfarenhet som spelare och har i år tagit sina första steg som tränare för vårt damlag. Simon är också bekant som tränare inom Raseborgs Idrottsakademi, där han hjälpt spelarna speciellt på den individuella nivån.

I Kati Lindholm har vi en engagerad tränare vars gröna hjärta bultar speciellt mycket för flickfotbollen. Kati har aktivt utbildat sig som tränare och med sin lärarbakgrund ger det henne ett utmärkt utgångsläge att fungera med de yngre barnen.

Jill Illman är en av de bärande krafterna i vårt damlag. Trots sin unga ålder hör hon till en av de mest rutinerade spelare inom laget. I henne får speciellt flickorna en möjlighet till extra stöd på sin väg till damlagsspel. Jill har också erfarenhet som tränare inom flickfotbollen.

I fotbollsskolan deltar också spelare från herrlaget. De ger en enastående inblick i vad det kräver att spela på toppnivå i dagsläget. Spelarna kan speciellt hjälpa de lite äldre juniorerna att lära sig nya trix som man hinner sätta på prov i de kommande seriematcherna.

Vi kan ärligt lova att fotbollsskolan erbjuder alla spelare något och nivåerna är anpassade till vars och ens nivå. Kom med och upplev hur rolig fotbollen är som bäst. Under fotbollsskolan lär du dig säkert något nytt, oberoende om fotboll är bekant från tidigare eller om du är nybörjare. Du behöver inte vara medlem i EIF för att delta i fotbollsskolan, den är öppen för ALLA intresserade. Nu har du även möjlighet att ansluta dig med i verksamheten ifall du inte ännu är det. Ta vara på erbjudandet och få årets medlemskap på köpet. Mer information hittar man på hemsidan var det finns ett infoblad att ladda ner.