Fotbollssektionen
merainformation2019 anmäldighär2019
information2019 anmaldighar2019b
  • Juniorer
  • Aktuellt
  • Full fart för juniorerna i Alandia cup

Full fart för juniorerna i Alandia cup

Matcherna har fortsatt i Alandia cup med sista dagens gruppspelsmatcher. Även en gemensam grillkväll har lagen hunnit med.

Onsdagen har var full av matcher för alla EIF lagen. Det är ett rätt så tufft program för lagen då man har spelat 2 - 3 matcher per dag. Endast litet vila och match emellan matcherna har man hunnit med för att sedan löpa ut på planen igen.

EIF grön pojkar 2006 mötte på onsdag förmiddag IFK Mariehamn vit i den matchen var hemmalaget bättre bättre med siffrorna 4 - 1. I den sista gruppsspelsmatchen mötte man PPJ från Helsingfors. där var PPJ bättre med siffrorna 3 - 0. Laget placerade sig som fyra i gruppen och kom således inte vidare till slutspelet.

alandiaB P 2
Foto Kjell Svenskberg

EIF vit pojkar 2006 hade litet tidigare väckning då första matchen startade 09:40, i den mötte man EPS akatemia valkoinen. Det var ett tufft motstånd man mötte och matchen slutade Esbo laget. Ännu litet tuffare var laget man mötte på eftermiddagen. Då spelde man mot Sibbo Vargarna och den matchen slutade 9 - 0 till sibboborna. Laget placerade sig som sjua i gruppen och fortsätter inte till slutspelet.

alandiaB P 1
Foto Kjell Svenskberg

Flickor 2006 hade ännu tidigare väckning än pojklagen under tisdag. Man hade första match 08:50 och i den matchen mötte man JäPS från Järvenpää. Matchen slutade 0 - 7 till laget från Träskända. Efte att man ätit tidig lunch hade man turneringens sista match och i den mötte man FC Honka från Esbo. I den tuffa matchen var Esbolaget bättre med 4 - 1. Laget slutade som sexa i sin grupp.

alandiaB 2
Foto Kjell Svenskberg

Skön sammanhållning och kvällshäng

Det är inte bara fotboll som man spelar under fotbollsturneringen på Åland. Även volleybollspel, korvgrillning och simmande finns på schemat. Igår kväll (måndag kväll) arrangerade lagen dessutom en gemensam grillkväll där man njöt av kvällssolen och åt god match.

alandiaB P 3
Foto Kjell Svenskberg