Fotbollssektionen
merainformation2019 anmäldighär2019
information2019 anmaldighar2019b
  • Juniorer
  • Aktuellt
  • Karuselliturnaus - Karusellturnering

Karuselliturnaus - Karusellturnering

Tervetuloa Karuselli-turnaukseen Tammisaareen 8-9.9 2018! Välkommen på karusellturnering i Ekenäs 8–9.9 2018

TULOSPALVELU              TorneoPal Tytöt 09 EP VP
RESULTATSERVICE         TorneoPal Flicor 09 EP VP

Turvallisuus- ja pelastussuunnitelma
Säkerhets- och räddningsplan

Buffetti hinnasto
Buffé prislista

PAIKOITUS - PARKERING

karusell paikoitus

TAPAHTUMAKARTTA - EVENEMANGSKARTA

karusell tapahtumakartta


Tervetuloa Karuselli-turnaukseen Tammisaareen 8-9.9 2018!

Turnauksen pelit pelataan Tammisaaren Keskuskentällä (Latokartanonkatu 14) (Panimokatu 14).

Parkkipaikat
Turnauspaikan parkkipaikat löytyvät oheisesta karttaliitteestä (P1 ja P2), navigaattoriin kannattaa laittaa osoite Hedvig Sohlberginkatu 3, 10600 Tammisaari (Ekenäs Högstadieskola) tai Latokartanonkatu 1-3 10600 Tammisaari (Seminarieskolan i Ekenäs). Lisää parkkipaikkoja saattaa löytyä kentän katujen varsilta tai Tammisaaren kirjaston pihalta (Raaseporintie 8, 10600 Tammisaari). Parkkipaikoista ei ole kävellen pitkä matka kentälle.

Suosittelemme luonnollisesti myös pienemmän hiilijalanjäljen takia kimppakyytejä.

Pukukopit / Vesipisteet
Samaan karttaan on myös merkitty pukukoppitilat, joita on kaksi kappaletta suihkuineen. Pukukopit ovat turnausvieraidemme yhteiskäytössä ja siksi niitä ei lukita. Pukukopit sijaitsevat osoitteessa Panimokatu 14, 10600 Tammisaari.

Turnausalueella ei ole paikkaa pystyttää omia telttoja mutta pukukoppien lisäksi löytyy katettu katsomo, jossa tarpeen vaatiessa pääsee sadesuojaan.
Vettä saa pukukopeista.

WC
Samaan karttaan on myös merkitty kaikki WC:t. Kaksi WC:tä sijaitsee turnauskanslian vieressä ja pukukopeissa (kaksi kpl) on myös WC:t. Kentän välittömässä läheisyydessä (kioskien vierellä) on kaksi Bajamajaa.
Kisatoimisto / Pelaajalistat / Löytötavarat
Kisatoimisto on merkitty karttaan ja löytyy samasta talosta kuin pukukopit. Kisatoimistoon joukkueet ilmoittautuvat turnaukseen tullessa ja tuovat pelaajalistat, ellei niitä ole etukäteen lähetetty meille (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Etukäteen lähetettyjen listojen avulla autatte meitä saamaan kaikille osallistujille kirjoitettua kunniakirjat. Muutokset pelaajaluetteloon voitte vielä tehdä kun saavutte turnauspaikalle.
Kisatoimistoon tuodaan kaikki löytötavarat. Löytötavaroita säilytetään viikon verran turnauksesta minkä jälkeen ne viedään kierrätyskeskus Emmaukseen (http://emmauswestervik.fi/).

Piirin turnaussivusto ottelu-ohjemineen löytyy täältä:
https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/uusimaa/pelitoiminta/karusellit/tulospalvelu/syksy-2018?&uuskars18&T9VP

Pelikentät /Ottelut /Lämmittely-alueet
Alkulämmittelyyn on varattu kenttä-alueita, joita on merkitty karttaan. Joukkueiden tulisi saapua kentän tekniselle alueelle 5 min ennen ottelun alkua. Turnauksen aikana on käytössä kaksi pelikenttää, A ja B, jotka myöskin näkyvät kartalla.
Juontajalla on ottelupilli jonka soidessa kaikki ottelut alkavat ja loppuvat, pelinohjaajien pillit soivat kyseisen ottelun pienistä keskeytyksistä.

Järjestäjät/ Toimitsijat / Pelinohjaajat
Toimitsijoilla on eri värisiä liivejä. Järjestäjillä on vihreät liivit (“tietävät kaikesta kaiken”), toimitsijoilla on keltaiset liivit ja pelinohjaajilla on oranssit liivit. Järjestäjiä löytyy varmuudella kisatoimistosta.
Pelinohjaajina toimii ensisijaisesti seuramme junioreita, jotka kaikki ovat käyneet pelinohjaajakurssin. Tämä turnaus saattaa olla heidän ensimmäinen oikea pelinohjaaja-tilanne. Heidän työtään seuraa ja mentoroi tuomariseuran kokeneita tuomareita ja toivomme tietysti että jokainen antaa pelinohjaajillemme työrauhaa.

Palkintojenjako
Kaikki osallistujat saavat palkintojen lisäksi kunniakirjan. Joukkuejohto nimeää yhden pelaajan ”Turnauksen Tsemppariksi” joka palkintojenjaon yhteydessä saa pokaalin. Palkintojenjako-alue on merkitty karttaan ja sijaitsee kentän ulkopuolella, nurmialueella pukukoppien ja turnauskanslian läheisyydessä.
Pelinohjaajat antavat jokaisessa pelissä molemmille joukkueille yhden vihreän kortin, eli ns. ”reilun pelin kortin”.

Ensiapu
Karttaan on merkitty missä ensiapupiste sijaitsee. Meillä on sairaanhoitokoulutettuja ensiapua antavia henkilöitä paikalla ja kivenheiton päässä sijaitsee myös HUS Raaseporin sairaala ympärivuorokautisella toiminnalla. Toivomme toki, ettei kukaan tarvitse tätä palvelua.

Ruokailu
Turnausvieraanamme teidän ei tarvitse ottaa välipalaa tai lounasta mukaan, sillä meiltä löytyy runsas buffet-tarjonta! Miltä kuulostaa syysilmaan sopiva Tammisaarelainen hot dog, hiilareita vierastaville pelkkiä keitettyjä nakkeja tai kunnon grillimakkara nälkäiselle isoisälle? Sen lisäksi tarjolla on ruokaisia piirakoita salaatin kera ja täytettyjä sämpylöitä, lähileipomosta tietenkin. Viikonlopun kunniaksi voi myös nauttia makeasta ja mikäs sen parempi kuin kunnon vanhanaikaiset pullakahvit? Pullat ovat lähileipomon ekologisista aineksista leivottuja pullia – suussa sulavia! Eikä futisturnaus ole futisturnaus ilman mokkaruutuja, niitä ja paljon muuta hyvää on myytävänä! Olemme kiitollisia buffetin hyödyntämisestä, koska tämä on seuramme tärkein tulolähde tässä turnauksessa. Kiitos kun välitätte tämän tiedon perheille!

Oheistoiminta
Kaikille Tammisaareen tulleille riittää turnauksen aikana tekemistä! Seuran sponsori Macronin myyntipisteestä voi löytää sopivia urheiluvälineitä ja -vaatteita.
Pallotutkan avulla voi perheen kesken leikkisästi kilpailla kuka perheessä potkii palloa kovimmin!
Arvaa kuinka monta tikkaria purkissa on? Jos arvaat oikein on koko tikkaripurkki sinun!
Jos mokkaruudut ovat turnauksen A niin arpajaiset ovat turnauksen O! Meillä on arpajaisissa PALJON ja HIENOJA voittoja.

Savuton ja tietenkin päihteetön turnaus
Turnausalue, parkkitilat mukaan lukien, ovat täysin savuton alue! Turnaus on lapsille tarkoitettu ja heille haluamme viestittää savuttomuuden ja päihteettömyyden tärkeydestä. Olethan lapsille hyvä esikuva!
Vielä kerran, varmt välkomna till Ekenäs och EIF! ????

Kannattaa varata mukaan käteistä ja nauttia turnauksen tiimellyksessä lounasta, kahvia tai vaikkapa jännittää, mikä hienoista arpajaispalkinnoista osuukaan kohdalle! Kartasta käy ilmi mikä kohta katsomosta on tarkoitettu yleisölle. Kentällä liikkuvat ainoastaan joukkueet ja joukkuetoimitsijat sekä turnaustoimitsijat.
Kentän laidalla ja katsomossa toivomme jokaisen osoittavan reilua urheiluhenkeä – kannustamme positiivisella tavalla. Annamme joukkuejohdolle työrauhaa kuten myös pelinohjaajille.

Kysymyksiä?
Vastaamme mielelläämme kysymyksiin, ensisijaisesti sähköpostitse Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ja turnauksen aikana puhelinmumeroon 0400 588068 (Kim Malmberg) tai 040 5746887 (Tove Gustafsson).