Fotbollssektionen
kilcka här för att köpa  

  • Juniorer
  • Aktuellt
  • Kom med på EIF:s och Varuboden-Osla fotbollskola i sommar!

Kom med på EIF:s och Varuboden-Osla fotbollskola i sommar!

Funderar du på fotboll? Vare sig du är ny spelare eller redan med i ett lag är du välkommen till EIF:s fotbollsskolor i sommar.

Fotbollsskolorna kommer som vanligt att ordnas vid två olika tillfällen, i juni och i augusti. Första fotbollsskolan kör igång den andra veckan i juni, närmare bestämt den 10–14.6. Den andra fotbollsskolan ordnas i augusti, strax innan skolorna börjar den 5–9.8.

Tidtabellerna för de olika åldersklasserna är följande:

• kl. 10:00-11:30: Barn födda 2009–2013
• kl. 12:30-14:00: Barn födda 2006–2008

I fotbollsskolan undervisar fyra vuxna tränare medan två äldre juniorer är med som hjälptränare. Anmälningarna sker via ett anmälningsformulär på EIF fotbollssektionens hemsida.

I år hoppas vi att vi kan locka med många nya barn som på så sätt blir intresserade av fotbollen. Vi har ett reducerat pris då en medlem hämtar sin kompis med till fotbollsskolan. För alla nya deltagare som under fotbollsskolan kommer med i EIF’s fotbollsverksamhet, ingår föreningens medlemsavgift i fotbollsskolans deltagaravgift (värde 20 €). Alla som deltar i fotbollsskolan får en t-skjorta. Avgifterna för fotbollsskolorna är följande:

• 55 €, deltagande i vecka 1 + vecka 2
• 75 €, med en kompis som inte är medlem (1+1 deltagare)
• 35 €, deltagande vecka 1 eller vecka 2 av fotbollsskolan
• 45 €, med en kompis som inte är medlem (1+1 deltagare)

Eventuella frågor kring fotbollsskolorna besvaras av verksamhetsledare Niklas Busk, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. / 040 5832407 eller EIF juniorer, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

EIF fotbollsskola i samarbete med Handelslaget Varuboden-Osla

Fotbollsskolorna är ett samarbete mellan Handelslaget Varuboden-Osla och EIF. Att man inleder ett samarbete blev klart i våras. EIF har under den senaste tiden strävat efter långsiktig utveckling och samarbete som varar en längre tid. Efter relativt snabba förhandlingar hittade Handelslaget Varuboden-Osla och EIF en gemensam syn på och plan för hur samarbetet kunde se ut.

-För Varuboden är det viktigt att understöda barn- och ungdomsverksamhet. Vi har även tidigare samarbetat med EIF och därför var det naturligt att ingå ett längre avtal, säger Ann-Christine Kjellberg på Handelslaget Varuboden-Osla.

Samarbetet förverkligas genom EIF:s fotbollsskolor under de kommande tre åren.

-Att hitta en samarbetspartner med intresse för barn- och ungdomsverksamhet som också har förståelse för föreningens strävan efter långsiktig utveckling är guld värt, säger Niklas Busk som är verksamhetsledare i EIF.

-Vi är verkligen glada över detta samarbete med Varuboden, avslutar han.