fotboll gronFotboll
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon
  • Juniorer
  • Aktuellt
  • P11 sparkade igång sin verksamhet

P11 sparkade igång sin verksamhet

Det var 22 stycken ivriga fotbollsjuniorer som dök upp på första träningen i EIF-hallen då föreningens yngsta juniorer startade sin verksamhet. Efter ett lyckat infomöte i mitten av mars kom funktionärs arbetet bra igång och idag fanns det två tränare och två lagledare på plats! Två av dem hade dessutom deltagit i E-tränarskolningen senaste vecka så det är verkligen dedikerade funktionärer i laget – fint! Fredrik Jakobsson från P09 fungerar som mentor för tränarna och visade lagets tränare hur en träning kan se ut i början.

Alla barn orkade sitta på sina bollar den stunden då alla fick säga sitt namn. Med bollen nära fötterna värmde sedan barnen upp genom att småspringa runt i hallen och efter blev det dags för den roliga leken ”Vem är rädd för Messi, Ronaldo och Zlatan”. Redan efter det delades barnen in i fyra grupper och fram kom koner, PUGG-mål och det blev lite teknikträning. Alla barnen trivdes och det var svettiga småttingar som med stolthet gick hem från sin första fotisträning. Över 20 små hjärtan har börjat bulta grönvitt som vi inom föreningen måste förvalta efter bästa förmåga.

Nya spelare är välkomna med! Laget tränar varje söndag kl. 14-15 (15:30) i EIF-hallen. Frågor? Rikta dem ännu i detta skede till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon