Flickor - 06-07

Träningsmatch i Lojo 1.3.2016

Den 1.3 åkte vi med flickorna till Lojo, för en träningsmatch. Ivriga intog vi den kalla hallen, och värmde först upp i en halv timme, för att sedan spela mot LoPa. Det tog en liten stund för att flickorna att bekanta sig med att spela 8x8 på plan, då vi förut spelat med färre, men snabbt hittade de sina platser. Och det viktiga är ju inte att spela perfekt, huvudsaken är att de hade roligt tillsammans - och de hade de!

Läs mer

Knatteligan Kimito 6.5

Årets första turnering.

I en väderlek typisk för de brittiska öarna åkte tre lag med glada flickor iväg mot Amosparken i Kimito för att sparka boll. Med molnen hängande tungt över trädtopparna stegade spelarna in på spelplanerna. Ett suckande ljud hördes från marken och föräldrarna då fotbollskorna sögs fast i marken. Efter en hel dag med regn var fotbollsplanerna fortfarande genomblöta och föräldrarna såg med förfäran fram emot en hemsresa med leriga barn i bilarna. Av barnens miner, ideligen leenden upp över öronen, märktes inget av denna oro.

Läs mer

Knatteliga Kimito 17.6.2015

Denna gång lyste solen över Amosparken. Vi hade igen tre lag med glada flickor som spelade mot både pojkar och flickor. Alla lag fick spela två matcher. I den första matchen var de flesta flickorna igen blyga och försiktiga, men ett lag mötte direkt ett pojklag så de var tvugna att vara skärpta från början. Och bra gick det. I den andra matchen tog sedan alla mera för sig och spelet löpte bättre.

Läs mer