Pojkar - 06
  • Juniorlag
  • P06
  • Aktuellt

Innesäsongens träningstider

Från och med den 3 oktober 2016 tränar vi inne i Västerby fotbollshall.
Träningstiderna är onsdagar kl. 18-19 och söndagar kl. 16.30-18. Observera att söndagens träning nu blir 1,5 timme lång.
Tiderna kan justeras i december, då herrlaget börjar träna inomhus.

Tekniktävlingar i november

I november ordnas tekniktävlingar i Nylands fotbollsdistrikt. Tävlingarna för pojkar 10 år arrangeras söndag 6.11.2016 i Laaksolahti (Dalsvik) i Esbo. Finska mästerskapen i teknik avgörs i november i Kuopio.

Tekniktävlingar är individuella och det är bra att träna på teknikövningar före tävlingarna. Vi deltar alltså INTE i tävlingarna som ett lag, utan varje familj tar själv ansvar för tävlingarna. Anmälningarna sköts ändå via föreningen. Om ni är intresserade av att delta i tävlingarna anmäler ni er senast 13.10.2016 direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och/eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..   

Här kan ni läsa mera om distriktets tävlingar.


Snart är det lunch

Nästa projekt i Alandia-insamlingen är Höstlunch 2016. Söndagen den 16 oktober ordnar vi en lunch i Ekenäs högstadium.

Läs mer

15 euro till EIF

Snart samlar föreningen in medlemsavgifter för 2016. Det betyder att ni får en räkning i brevlådan under de närmaste veckorna.
Medlemsavgiften är 15 euro. Om barnet deltar i en annan verksamhet som föreningen EIF ordnar borde avgiften vara nedsatt eller 0 euro (för lagledare Martina är det just nut litet oklart vad som gäller).

Vi förbereder oss för Alandia Cup

Sommaren 2017 (juni, före midsommar) deltar vi med två lag i Alandia Cup på Åland. I augusti har vi samlat in förhandsanmälningar till turneringen. Mera info om kommer då vi vet mera.

Läs mer

Bra jobbat med pappret!

Stort tack till all föräldrar och särksilt till Cilla Löfgren! Otroligt bra jobbat med försäljningen av toa- och hushållspapper. Vi gjorde en bra vinst.

Målsättingen med våra insamlingar under 2016-2017 är att spelarnas Alandia Cup ska bli så billig som möjligt. Deltagaravgiften ska inte få bli ett hinder för någon pojke att delta i Alandia Cup!