Fotboll:Herrlaget
  • Aktuellt
  • EIF:s herrlag och RK Fysio samarbetar säsongen 2019

EIF:s herrlag och RK Fysio samarbetar säsongen 2019

EIF:s herrlag och RK Fysio har skrivit under ett samarbetsavtal för säsongen 2019.

RK Fysio är ett fysioterapiföretag med gedigen erfarenhet av undersökning och rehabilitering av idrottsskador. Till företagets kärnverksamhet hör undersökning och rehabilitering av muskel- och ledbesvär, gruppträning, fotanalys och stödsulor samt massage.

”Vi är jättenöjda att vi kunde komma till avtal med RK Fysio. För Oscar Forsström är vår verksamhet redan bekant då han redan har jobbat flera år i vår verksamhet och nu förstärks den ytterligare med Kristoffer Silfver.” säger EIF:s manager Peter Haglund

”Vi ser EIF:s herrlag som en bra samarbetspartner och vill bidra med vårt specialkunnande för att hjälpa dem nå sina mål under kommande säsong.” säger företagets ägare Kristoffer Silfver.

RK Fysios mottagning finns på Ladugårdsgatan 2, i praktiken endast en välriktad målspark ifrån EIF:s hemmaplan, där man även har en egen sal att utnyttja för träning individuellt eller i grupp.

”Då vi båda har fotbollsbakgrund och sedan tidigare har haft nära kontakt med laget så var det ett naturligt steg att konkretisera det i ett samarbetsavtal för säsongen 2019” konstaterar Kristoffer Silfver och Oscar Forsström