Den lyckliga vinnaren Julia Astrada fick emotta den splitternya bilen KIA Rio:n. Bilen överläts i samaband med herrarnas kvalmatch.

Billotteriet har varit ett samarbete med Special Mobil i Ekenäs där huvudvinsten varit en splitterny KIA Rio. Bilen överläts till den nya ägaren av Special Mobil:s Mikael Nylund flankerad av fotbollssektionens ordförande Stefan Haglund.

Damerna spelade oavgjort i första kvalmatchen

nyhet 2014 10 13a

Alexandra Sundblom satte ett sent straffmål som betyder att EIF har alla chanser att stiga till damernas division 1 i fotboll. EIF spelade oavgjort 1-1 hemma mot RoPS.

Första halvlek var mållös. Bägge lagen hade sina chanser men framför allt EIF:s målvakt Jenni Möller höll siffrorna nere. Tolv minuter in på den andra halvleken fick dock också Möller ge sig.

Vinnaren i matchparet möter antingen Jakobstadslaget FC United eller Sudet från Kouvola i en kvalfinal, vars segrare stiger till division 1.